1.General

Prin înscrierea la concurs sunteți de acord că Robotics Championship și partenerii noștri pot utiliza datele dvs.
Nu există limite privind vârsta decat la Line Follower Junior si Line Follower LEGO. Copiii sub 16 ani, în afara orașului Oradea, trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.
Concursul va avea loc în funcție de data anunțată de organizatori prin intermediul emisiunilor TV, presă, radio sau online. Organizatorii își rezervă dreptul de a schimba data dacă anunță participanții la concurs prin telefon sau e-mail cu cel puțin 5 zile înainte de data inițială.
Organizatorii vor oferi condiții optime pentru fiecare participant individual, oferindu-le participanților posibilitatea de a împărtăși spațiul de lucru.
Fiecare echipă înregistrată poate avea maximum 5 membri.

2. Ce beneficiază participanții din partea Robotics Championship

Cazarea, mâncarea și tricourile sunt oferite primilor participanți care se preînregistrează / se înregistrează, limitată de disponibilitatea noastră.
Veți fi anunțat prin e-mail / telefon dacă echipa dvs. este printre primii înregistrați și veți primi beneficiile menționate mai sus.
Participanții sunt obligați să completeze toate informațiile solicitate în formularele de înscriere pentru a fi eligibili pentru cazare gratuită, mâncare și tricouri.
Cazarea se face începand cu data de 12 aprilie pana pe 16 aprilie. Dacă aveți nevoie de o zi suplimentară, trebuie să menționați acest lucru la înregistrare sau cât mai curând posibil prin e-mail către echipa organizatoare.
Participanții trebuie să prezinte un document de identitate valabil, carte de identitate. Participanții care vin din afara Uniunii Europene trebuie să prezinte și un pașaport.
Cazarea este asigurată la căminele studențești ale Universității din Oradea.
Pentru zilele de concurs 14 și 15 aprilie, vă punem la dispoziție 2 mese pe zi, prânz și cină. În ziua testării, 13 aprilie, nu furnizăm mâncare.
Dacă din orice motiv nu puteți participa, veți anunța echipa de organizare cu cel puțin 10 zile înainte de începerea evenimentului.

3. Valorile Fair Play

Noi încurajăm un joc echitabil între participanți.
Credem în oferirea unei șanse egale pentru fiecare echipă de a participa.
Nu permitem echipelor să participe cu roboți identici în oricare categorie.
Schimbul de echipamente este încurajat atâta timp cât este îngrijit și se folosește cu respect cu permisiunea proprietarului.
Echipa care sabotează în mod intenționat alte roboți ale altor echipe este descalificată și ii este interzisă participarea în edițiile viitoare.

4. Flexibilitatea regulilor

Regulile sunt flexibile în această măsură pentru a permite ajustarea numărului de participanți și jocuri.
Modificarea sau anularea regulilor poate fi decisă de către organizatorul local al evenimentului, atâta timp cât acestea sunt publicate înainte de eveniment și sunt întreținute de-a lungul evenimentului.

5. Puterea de decizie a arbitrului.

Pentru fiecare eveniment vor fi 2 - 3 arbitri: unul primar și cel putin unul secundar (1 sau 2). Hotărârile vor fi definitive și irevocabile.
Arbitrii pot apela la o excepție de la regulament atunci când este cazul, cu obligația de a anunța participanții despre modificarea făcută.
Arbitrii au competența de a lua decizii care nu intră în prezent în domeniul de aplicare al regulamentului, dacă acestea facilitează jocul echitabil.
Orice reclamații vor fi adresate coordonatorului de proiect sau vice-coordonatorilor, NU ORGANIZATORILOR.

6. Responsabilități

Echipele participante sunt întotdeauna responsabile pentru siguranța robotului lor și sunt responsabile pentru orice accidente cauzate de membrii echipei sau de roboții lor.
Organizația Campionatului de Robotică și membrii echipei organizatoare nu vor fi niciodată responsabili și nici răspunzători pentru eventualele incidente și / sau accidente cauzate de echipele participante sau de echipamentul lor.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulile oferite pentru a anunța participanții cu cel puțin 2 ore înainte de începerea unei anumite categorii de competiții, numai dacă modificările nu duc la modificarea structurii robotului.
Este interzis participanților să șterge, să modifice sau să degradeze suprafața jocului. Organizatorii au dreptul de a modifica, repara sau curăța suprafața arenei între meciuri.

7. Abaterile

A. Insulte:
Dacă un participant adresează adversarilor sau arbitrilor cuvinte insultătoare sau există un robot cu dispozitive audio montate pentru a adresa cuvinte insultătoare sau pentru a scrie cuvinte și gesturi ofensive pe corpul robotului, acesta poate fi penalizat.
B. Infracțiuni:
O parte din corpul concurentului se află pe terenul de joc în timpul testelor.
În cazul în care obiectele străine sunt plasate pe suprafețele de joc fără cunoștința arbitrului.
Dacă un membru al echipei cere un eșantion de la curs fără un motiv bun.
Nu respectați deciziile arbitrului.

8. Sancțiuni

Fiecare deviație se acumulează. La 3 echipe de abuz / participant este descalificat de la concursul pentru ediția curentă.

9. Obligații

Organizatorii nu sunt responsabili pentru incidente, după care robotul nu mai funcționează.
Fiecare participant trebuie să se asigure că robotul este sigur atât în ​​timpul testelor, cât și după.
Organizatorii nu își asumă nicio răspundere pentru pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor participanților.
Dacă un participant a deteriorat un obiect sau un echipament în zona de concurs, el va plăti echivalentul obiectului, iar coordonatorii pot sau nu pot descalifica echipa responsabilă, în funcție de caz.
Organizatorii nu sunt responsabili pentru materialul utilizat ca limită pentru zona sigură.